Доставка & Рекламации

ДЕСТИНАЦИИ, ДО КОИТО ДОСТАВЯМЕ

PremierDeadSea.bg доставя до целия свят.

В рамките на BG PremierDeadSea-usa.com доставя чрез UPS .UPS не може да се използва за поръчки до адреси на армията, флота и до пощенски кутии.
 
В рамките на BG:  UPS Земя*  $7.00 (3 - 5 работни дни)

Всяка точка на света (извън BG) : $20.00

* Всички доставки до адреси на армията, флота и до пощенски кутии струват $7.00 (безплатни за поръчки над $49) и ще бъдат доставени чрез Smartpost. Доставката до пощенски кутии е 3-8 дни, а до адреси на армията и флота 4-6 седмици.

РАБОТНИ ДНИ:
Понеделник - петък, с изключение на федерални празници в рамките на САЩ. Поръчките трябва да бъдат направени до 2 часа следобед Eastern Standard Time (EST), за да бъдат обработени същия работен ден. Поръчките ни биват опаковани и доставяни в работни дни (от понеделник до петък, с изключение на големи празници). За стандартни пратки използваме услугите на UPS и учтиво Ви съветваме да очаквате срок на доставка от 3-5 работни дни за стандартна доставка. Прилагат се стандартните такси за доставка. Поръчки до Аляска, Хавай, Пуерто Рико и Американски Вирджински острови отнемат от 6 до 8 работни дни. Моля, изберете опцията за доставка, която най-добре отговаря на Вашите нужди, докато завършвате Вашата поръчка.
За експресни пратки нашият превозвач е UPS. UPS не доставя в събота или неделя, нито до пощенски кутии. Поръчки до пощенски кутии или адреси на армията и флота ще бъдат изпратени чрез Smartpost. Стандартната доставка до Аляска, Хавай, Щатските територии и адреси на армията и флота отнемат 4-6 седмици. Прилагат се стандартните такси за доставка.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ВАШАТА ПОРЪЧКА
Моля, обадете се на нашия безплатен номер за обслужване на клиенти 1-404-492-8133 ако имате нужда от помощ за проследяване на вашата поръчка.
Нашите представители за обслужване на клиенти са на разположение да ви помогнат седем дни в седмицата, 09:30 - 17:00 EST.

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ
PremierDeadSea.bg предлага безрискова 60-дневна гаранция за връщане на парите. Просто върнете неотворения продукт за пълно възстановяване. Изпратете ни продукта, заедно с пълна информация за контакт и пореден номер на следния адрес:
 

България

София 1000

Булевард „ Черни връх” 100,

Прадайз Център

Premier Dead Sea СПА Бутик, партер, магазин номер OC.112, тел. 0887 55 99 50


Ние ще възстановим сумата по Вашата кредитна карта, с изключение на сумата за транспорт и доставка, ако има такава. Рекламациите обикновено изискват 10 работни дни за обработка след получаване в нашия склад. Разходите за връщане на продукти на Premier Северна Америка са отговорност на клиента.

Моля, обърнете внимание - Ние ще възстановим само продукти, които са били закупени чрез нашия уебсайт уебсайт: PremierDeadSea.bg

Ако получите повреден продукт, свържете се с нас веднага, за да ни уведомите за ситуацията и ние ще организираме замяната да бъде изпратена до вас.

Sign Up for our Newsletter Submit © 2018 Premier Dead Sea PremierDeadSea.bg