Често задавани въпроси

Защо Мъртво море има такава уникална целителна способност, повече от тази на други морета или океани?

Сравнено със солното съдържание от 3% на останалата морска вода, водата на Мъртво море съдържа 32% соли с относително висока концентрация на минерали като магнезий, калций, бром и калий. Прието е, че въздействието на водата на Мъртво море върху кожата действа подхранващо, облекчава ревматоидния дискомфорт, активира кръвоносната система и облекчава нервната система. Това е парафирано и от Европейските здравни каси, които изпращат своите членове на Мъртво море за лечение на хронични кожни и ревматоидни състояния. Лекото, релаксиращо носене във водата има ефект на физиотерапия върху тялото.

Наистина ли Клеопатра е взимала бани в Мъртво море?

Не само, че Клеопатра е взимала бани в Мъртво море, но се предполага, че е отивала по-далеч, като не е пестяла пари, за да си осигури изключителни права върху региона на Мъртво море. Някои дори твърдят, че тъй като римляните управлявали региона на Мъртво море, тя използвала Марк Антоний като цел за задоволяване на нестихващото си желание за вечна красота. Клеопатра харесвала Мъртво море толкова много, че купила компания, предлагаща линия за бръснене със съставки от него! И така, под командването на Клеопатра, древни фармацевтични и козметични компании били построени в региона с цел да уловят разкрасяващите ползи на минералите и калта на Мъртво море. Останките от тези сгради могат все още да бъдат видяни днес в Ейн Бокек и Ейн Геди.

Какво е предимството от разделянето на активните минерални съставки от крема в прецизната гама продукти на Premier?

Допълнителна защита срещу оксидацията. Когато активните съставки от продуктите за грижа за кожата се свържат с въздуха, кислородът атакува съставките, намалявайки тяхната ефективност. По същия начин, водата в кремовете съдържа оксижен, който също окислява активните съставки, намалявайки ефективността им. Premier разви и патентова начин да раздели активните съставки от крема и да ги защити от въздуха в секретен процес на изчистване, замразявайки тези активни съставки на стайна температура. (Точно както стъклото е твърдо на стайна температура и течно, когато бъде нагрято. Това запазва продуктите на Premier високо ефективни и натурални за по-дълго.

Защо/Как мога да използвам серум за хидратиране?

Серумите Premier са силно активни, концентрирани форми на грижа за кожата. Използвани в комбинация с хидратиращи кремове, те повишават ефекта им, като се абсорбират директно в клетките на кожата ви и я подготвят за овлажняващия ефект на крема. Серумът действа като управител, ако щете, извличайки от хидратанта най-добрите възможни ефекти за Вашата кожа. Когато използвате и двете, нанесете първо серума, а след това и овлажнителя.

Каква е разликата между активния Хидратиращ комплекс и Предпазващия дневен крем комплекс?

Активният Хидратиращ комплекс ревитализира клетките на кожата и стимулира клетъчния метаболизъм, вливайки във Вашата кожа нутриенти, които овлажняват и действат убедително срещу бръчки. Предпазващият дневен крем комплекс е най-дълбоко овлажняващата грижа на Premier, която освен това предпазва кожата Ви от въздействието на различни елементи, подобрявайки устойчивостта на Вашата кожа на слънцето, студа, вятъра и на внезапните температурни промени. И двата продукта съдържат UVA & UVB филтър срещу слънцето (SPF 17) и са налични за нормална към суха или нормална към мазна кожа. След почистване на кожата, първо нанесете серума с леки, кръгообразни движения докато се абсорбира, а след това нанесете и крема. Серумът ще помогне на крема да бъде по-добре абсорбиран в кожата.

Мога ли да използвам грим след хидратанта?

Да. Първо почистете, след това тонирайте, хидратирайте и накрая нанесете грима. Винаги трябва да нанасяте Premier Dead Sea хидратант преди грима, тъй като той ще действа като перфектна база и бариера, предпазвайки порите от запушване вследствие от грима. 

Sign Up for our Newsletter Submit © 2018 Premier Dead Sea PremierDeadSea.bg