Помогнете на кожата си да оцелее в сезона на алергиите

Помогнете на кожата си да оцелее в сезона на алергиите

Изглежда толкова несправедливо, че има хора в света, които имат само около 1,2 секунди, за да се зарадват, че зимата най-накрая си отива, преди полени и други алергени  да започнат да летят, което ги прави подсмърчащи, кихащи и подпухнали зачервени индивиди. Ако се борите със сезона на алергиите, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогнем да се измъкнете невредими. Ние не можем да обещаем, че ще се чувствате чудесно, но поне ще изглеждате така.

 

Притеснения за околоочната зона

Алергии много често могат да причинят течове в леглата на капилярите, което е сложен начин да се каже, че алергиите могат да направят кожата ви подпухнала. Това може да бъде особено забележимо около очите си. Ние ви препоръчваме да започнете деня с малко охлаждане. Поставете чифт метални лъжици във фризера за няколко минути и след това ги дръжте под очите и върху клепачите си, за да намалите възпалението.

 

Подчертайте скулите

Мразим да сме лоши вестоносци, но подпухналостта не започва и завършва в зоната около очите. За да постигнете визуално по слаби бузи, нанесете с четка бронзант под скулите, за да се откроят вдлъбнатините, а след това продължете бронзанта с лека нотка розов руж от ябълките нагоре.

 

Помислете за водоустойчив грим

Ако сте си търсили причина да се сдобиете с няколко нови придобивки грим, ето една. Като се има предвид, че очите ви ще сълзят неколкоктратно през деня, това е моментът да се инвестира във водоустойчив грим за очи като спирала и очна линия.

 

Хидратиране на носа през нощта

Така също и през деня. Но преди да си легнете в леглото през нощта, нанесете на носа си някой сериозен овлажнител като Night Cream Complex Dead Sea Premier, за да му помогнете да се възстанови от всичкото кихане и издухване, на които е бил подложен през цялия ден.

About Author:

Dead Sea Premier Cosmetics Laboratories.

Leave a Reply