Да направим перменентните кожни проблеми не толкова перманентни

Да направим перменентните кожни проблеми не толкова перманентни

Когато става въпрос за грижа за кожата, ние пробваме всякакви методи за справяне с проблеми като акне и мазна кожа. И все пак, за някои от най-сериозните проблеми с нашата кожа, които наистина ни притесняват и ни карат да искаме да бяха различни, ние сме готови да се предадем и приемем, че те не могат да бъдат променени. Защо е така?

Ние не твърдим, че знаем как да променим всичко, което не харесваме в нашата кожа. Ако беше така, нямаше да пишем тази статия в момента, защото щяхме да сме билионери и да сме на някое екзотично място. Но ако страдате от изглеждащите перманентни слънчеви петна и белези от акне, ние може и да имаме добри новини за вас.

 

Белези от акне

Независимо дали си имате работа с белези и дупчици, останали от младостта, или имате съвсем нови червени белези, получени вследствие на хормонално акне, има няколко неща, които можете да направите, за да помогнете за изглаждането и обновяването на вашата кожа. Преди да започнете, трябва да приемете, че никога няма напълно да се отървете от тях, но можете да подобрите ситуацията с вашата кожата.

Ключът към справянето с лицеви белези е ексфолиацията. Не в обичайния смисъл, обаче. Ние няма да Ви препоръчваме да търкате лицето си с груба скраб. Вместо това, ние препоръчваме химическа ексфолиация. На пазара има на разположение голямо разнообразие от продукти за химическа ексфолиация. Също така препоръчваме домашно микродермабразио. Химическата ексфолиация и домашното микродермабразио ще помогнат да обновите нежно кожата си, разкривайки по-мека текстура и намалени червени белези.

 

Слънчеви петна

Ще разберете какво престъпление сте направили, като сте останали незащитени под слънцето, когато се сдобиете с тъмни слънчеви петна по лицето и тялото. Няма причина да се самонаказвате. Занапред, носете слънцезащитен крем всеки ден, за да предотвратите по-нататъшно увреждане. А за да редуцирате ефекта от това, което вече е направено, инвестирайте във висококачествено лечение като Перления избелващ крем на Dead Sea Premier, който е предназначен не само за освежаване и обновяване на кожата ви, но също така така потиска производството на меланин в кожата, който е основният причинител слънчеви петна. Благодарение на това лечение ще видите как вашите слънчеви петна постепенно изчезват.

About Author:

Dead Sea Premier Cosmetics Laboratories.

Leave a Reply