ЗА НАС

 
Нашата философия

Философията на Dead Sea Premier свързва заедно два елемента: славната мъдрост на природата и напредналите научни технологии. Комбинирани заедно, тези страхотни театри на чудото доставят хармонични, синергични ползи за Вашата кожа и живот. Premier събира естествени растителни екстракти и минерали от Мъртво море и, използвайки най-модерна патентована технология, създава луксозна, ефективна грижа за кожата, която далеч надхвърля най-смелото Ви въображение за красива кожа. 

Научно разработена от най-добрите дерматолози и преподаватели по химия, специализирани в борбата със стареенето на кожата, многократно награждаваните продукти на Premier са признати в целия свят за тяхната ефективност и иновации. Те се основават на таен процес на пречистване, който извлича необходимите съставки за подновяване и възстановяване на клетките на кожата и ги комбинира с иновативен липозомен комплекс, който доставя активните съставки директно към клетките на кожата.  

Благодарение на най-добрите естествени съставки и модерни методи за пречистване, продуктите за лице на Premier предоставят ефективни резултати незабавно. Независимо дали става въпрос за почистване, детоксикация, балансиране, тонизиране, хидратация или подхранване на кожата, продуктите на Premier подобряват нейното здраве и красота. Сред широката гама от продукти за тяло, Premier разполага както с продукти за общо здраве и жизненост, така и с такива, насочени специално срещу нежелани симптоми като стрии или псориазис. С помощта на най-модерните процеси за пречистване в козметичната наука, Premier улавя изключително уникалните предимства на Мъртво море, най-големият природен СПА в света и създава най-добрата грижа за кожата в света – от Мъртво море до върха на Вашите пръсти. 

  

Повече, отколкото можете да си представите

Комбинирането на патентована технология, носител на няколко награди, с всички естествени растителни и минерални съставки от Мъртво море – най- концентрирания източник на минерални съставки в света - Premier ви предлага луксозна грижа за кожата с толкова ефективни продукти, които доставят точно това, което обещават и повече отколкото някога сте си представяли!   

 

Нашите лаборатории      

Постоянно търсещи, винаги изследващи, вечно откриващи иновации. Нашата нова генерация от продукти от Мъртво море, носители на награди, се извисява над всички останали заради уникалната си и напълно нова козметична концепция, считана за едно от най-новите открития в областта на козметиката.

Посветени на съвършенството, научно разработени от световни дерматолози и професори по химия, специализирани в биологичната природа на кожата. Тези уникални продукти, носители на награди, са базирани на таен, супер модерен процес на пречистване, който извлича необходимите съставки за подновяване и възстановяване на клетките на кожата и ги съчетава с иновативен липозомен комплекс.

  

Уникалната мъдрост на природата

Premier се фокусира върху уникалната мъдрост на природата. Имитирайки пустинните растения, успява да задържи влагата с нова концепция и най-новите технологии, като постига в резултат перфектен баланс между наука и природа. Продуктите Premier помагат за стимулиране на клетките на епидермиса и преструктурира необходимия баланс на кожата, поправяйки, укрепвайки и подхранвайки кожата в зависимост от Вашите собствени, индивидуални нужди. Уникалните лечебни свойства на Мъртво море включват 21 минерали, които са признати, че подхранват кожата, активират кръвообращението и облекчават ревматичния дискомфорт и метаболитни нарушения. 12 от тях са уникални за Мъртво море. 

   

Тайната на минералния комплекс

Когато активните съставки в козметични продукти влезят в контакт с въздуха, се получава окисляване. Кислородът от въздуха атакува съставките, намалявайки тяхната ефективност. По същия начин, водата в кремове съдържа кислород, който също окислява активните съставки, изчерпвайки тяхната ефективност. Premier разработи и патентова начин за разделяне на активните съставки от крема и предпазване от въздействието на въздуха, представляващ таен процес на пречистване, "замразявайки" тези активни съставки при стайна температура. (Точно като водата е в течно състояние при стайна температура, но се втвърдява, когато се охлажда.) Това поддържа продуктите Premier високоефективни, естествено, за по-дълго.

Тези уникални продукти се основават на таен процес на пречистване, който извлича необходимите съставки за подновяване и възстановяване на клетките на кожата и ги комбинира с новаторски липозомен комплекс, за да достави активните съставки директно до клетките на кожата. Продуктите съдържат ексклузивни компоненти, произведени съгласно уникалните процеси на Premier, комбинирайки наука, знание и иновативни технологии от най-напредналите световни медицински и козметични институти.

Нашият минерален комплекс Ви предлага няколко функции:


1. Почистване на кожата
2. Подготовка на кожата да получи крема или серума
3. Разгръщане на активните съставки в кожата
4. Нежно ексфолиращо действие

 

Носители на награди  

Нашите патентовани продукти, носители на награди, са признати по цял свят за тяхната ефективност и иновации. Кремовете се абсорбират незабавно, предоставяйки жизненоважен източник на енергия, кислород и храна за кожата. Нормалната биологична функция на кожата да диша не е засегната. Тези уникални продукти се основават на таен процес на пречистване, който извлича необходимите съставки за подновяване и възстановяване на клетките на кожата и ги комбинира с новаторски липозомен комплекс, за да достави активните съставки директно до клетките на кожата. Продуктова гама на Premier е научно разработена от световни дерматолози и преподаватели по химия, специализирани в естествената природа на кожата в сътрудничество с Европейския институт за научни изследвания.

 

 

Оригинални продукти от Мъртво море 

Dead Sea Premier бе награден с "Израелския знак за добро качество на оригинални продукти от Мъртво море". Знакът за добро качество бе присъден на Dead Sea Premier от асоциацията на производителите в Израел и от асоциацията на израелската козметична промишленост. Всички наши продукти са произведени в Израел. Изследователският екип на Premier постоянно проучва възможностите, налични в природата и, комбинирайки ги с напредъка на научните открития, ги прилага в производството на нашите продукти. Експертната комбинация от наука и природа доставя най-доброто, което природата може да предложи за Вашата кожа, съчетавайки го с най-ефективните средства за производство, гарантирайки реални и видими резултати.

Всички продукти на Premier са безопасни за озона, идват в рециклируеми опаковки и не са тествани върху животни. Всяка партида се подлага на тестове за контрол на качеството, извършвани от независима научна козметична лаборатория.

 

СПА Бутик Premier

premier dead sea магазин

 

 магазинмъ ртво море

За Premier International

Dead Sea Premier Cosmetics Laboratories е създадена през 1990 г. от група от експерти в областта на дерматологията и козметиката с дългогодишен опит и познания за уникалните компоненти на Мъртво море. Dead Sea Premier Cosmetics Laboratories е основен производител на висококачествени козметични продукти от Мъртво море. Нашите награждавани патентовани продукти са признати по цял свят за тяхната ефективност и иновации.
Premier е международна компания с продажби в Канада, САЩ, Великобритания, Аржентина, Бразилия, Япония, Хонг Конг, Сингапур, Чили, Панама, Доминиканската република, Перу, Португалия, Испания, Франция, Черна гора, Кипър, Гърция, Малта, Холандия, Белгия, Австрия, Норвегия, Финландия, Южна Африка, Ботсвана, Швейцария, Русия, Украйна, Индия и др.

Интернационален уебсайт:   http://www.premier-deadsea.com

Европейски уебсайт: http://www.premierdeadsea-europe.com

 

Глобални уебсайтове на Premier:

Европа

Канада

Хонг Конг

Германия

Белгия

Бразилия

Естония

Франция

Индия

Япония

Латвия & Литва

Полша

Сингапур

Южна Африка

Испания

Обединеното кралство

САЩ

Австралия

Румъния

 

 

The secret Of The Mineral Bar

Our mineral bar offers you multiple functions:


1. Cleansing of the skin
2. Preparation

 

Sign Up for our Newsletter Submit © 2018 Premier Dead Sea PremierDeadSea.bg